Waarom dansen bij Studio Steps

Bij Studio Steps staat het plezier van het dansen voorop.

Bij ons is dansen vooral een leuke hobby voor iedereen. Zonder prestatiedruk en met respect voor ieders kunnen. Wij houden ons heel bewust ver weg van alle wedstrijden en de stress die dit de leerlingen oplegt. Niettegenstaande is ons dansnieveau er zeker niet minder om want we willen het beste bij iedereen naar boven halen en met een goede discipline en een stevige basis zorgen we ervoor dat je beter gaat bewegenen en zodoende een betere danser wordt. We werken met kleine groepen (+/- 25 lln) zodat iedereen voldoende aan bod kan komen. Onze docenten beschikken ook allemaal over de nodige bekwaamheid en opleidingen.

We beschikken over 2 danszalen met spiegels en een zwevende dansvloer, om blessures en schadelijke belastingen op uw lichaam te voorkomen, kleedkamers met douche en een leuke dansshop waar je alle uniformen en leuke accesoires kan krijgen.

In onze gezellige cafetaria, met kinderspeelhoek, kan je de vorderingen van de leerlingen op de voet volgen, terwijl je geniet van een drankje.

Reeds vanaf 3 jaar kan je bij ons terecht.

Daarnaast hebben we ook onze fitlessen voor volwassenen waar je zo weer in topvorm geraakt.

Tevens beschikken we over een volledig uitgeruste sschoonheidscabine waar je kan kiezen uit allerhande lichaams en/of gelaatsverzorgingen. Van ontharingen tot anti-stress behandelingen.