Gelaatsverzorgingen

Anti-stress verzorging

Dit is heerlijk genieten van een relaxerende verzorging van het gelaat gepaard gaand met een zalige massage van de rug en de voeten. Complete wellness!

Beaute aromatique

Energiegevende behandeling met essentiële oliën. Voor een verzorgend evenals ontspannend moment. Het masker met concentraties uit planten zorgt voor een extra stralend effect.  
Videolink: 1261-0f6451.mp4

Peel & lift

Alle weldaad van een celvernieuwende peeling met zachte fruitzuren, regeneratie door voeding met vitaliserende werkstoffen en een "lift" effect door een vitamine C masker zorgen voor een diepgereinigde en gelifte huid. Videolink: 1240-e4f95c.mp4

BEAUTE LIFTING

Gladstrijken van de rimpels met de "rimpel corrector" verrijkt met hyaluronzuur, liftende massage met pro collageen  en een verstevigend masker de de werkstoffen in de huid verspreidt. Een zichtbaar jongere huid.
Videolink: 1248-2fa9b0.mp4

Age repair

Verbetert alle ouderdomstekenen. Met bestanden gebruikt in ziekenhuizen en in de estetische geneeskunde. De dermabrasie scrubmassage, massage met een serum met 56 cellulaire werkstoffen revitaliseert en het masker met pro collageen maakt de huid glad en voller. De teint is stralend.