Nathalie 

Nathalie volgde een balletopleiding in Brussel waar zij hoofdzakelijk les kreeg van Timur Ratlas ( o.a. ex-danser Béjart en solist bij het Ballet van Vlaanderen). Daarna vervolmaakte ze haar dansopleiding in de Topsportschool in Brugge. Ze kon er kennis maken met een ruime waaier aan genres (jazz, modern, klassiek, tap, toneel, zang, grimme, anatomie) veelal bijgebracht door buitenlandse lesgevers met een indrukwekkend palmares. 

In 1992 volgde ze met succes de Teacher Training Course waarna ze Studio Steps heeft opgericht. Daar Nathalie niet alleen haar eigen kunnen, maar ook de pedagogische ondersteuning van haar lessen zeer belangrijk vindt, blijft zij zich verder bijscholen en de evoluties in de dans- en aerobicwereld op de voet volgen. Door middel van workshops en navormingen in o.a. kinderdans, pedagogie jazzdans, pedagogie klassiek ballet, stepaerobic, tai power, rugschool, bodypump, seniorenaerobics, pré- en postnatale oefeningen, blessurepreventie, pilates enz... Ze behaalde in 2004 een diploma als streetdance instructor bij Fishec (federatie voor streetdance en hip hop) en in 2009 haar zumba licentie. Ondertussen was ze ook in New York en Londen om er de nieuwste trends te spotten.

In 1996 behaalde Nathalie tevens haar diploma als schoonheidsspecialiste. Sindsdien behandelen haar bekwame handen allerlei lichaam- en/of gelaatsverzorgingen.

>>>  predans, ballet, (funky) jazz, streetfunk, streetdance, modern, tap


  Anne

 Marloes


 Steffi

  Alizé

  Victor